Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
09.12.2016

Прокуратура АР Крим спільно з СБУ та поліцією затримали депутата сільради за готування вбивства (ВІДЕО)

                                   

Прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 14 (готування до злочину), п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході досудового розслідування встановлено, що один із депутатів Сухолиманської сільської ради на грунті особистих неприязних стосунків замовив жителю Автономної Республіки Крим вбивство голови цієї сільради. Про це, зокрема, повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко на свої сторінці у соціальній мережі «Facebook».

Неприязні стосунки склались між зазначеними особами через відмову голови сільської ради депутату надати земельну ділянку в межах Сухолиманської сільської ради з порушенням чинного законодавства на підставну особу. Крім того, вказаний депутат тричі балотувався на голову Сухолиманської сільської ради, однак жителі села обирали діючого голову сільради.

Прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з СБУ та Головним управлінням Національної поліції в АР Крим за результатом проведення спільних слідчих та оперативно-розшукових дій у порядку ст. 208 КПК України затримано депутата Сухолиманської сільської ради Одеської області.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 3081