Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
06.04.2017

Прокуратурою Чернігівської області контролюється хід розслідування кримінального провадження за фактом спричинення неповнолітнім дівчатам групою дівчат-підлітків тілесних ушкоджень

                                          

Реагуючи на повідомлення, поширені 5 квітня у мережі Інтернет щодо нанесення тілесних ушкоджень неповнолітнім дівчатам групою дівчат-підлітків, які набули значного суспільного значення та резонансу, інформуємо про наступне.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження 03.04.2017 Чернігівським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні забезпечено групою прокурорів Чернігівської місцевої прокуратури.

Наразі стан слідства у провадженні заслухано у керівництва прокуратури області та визначено комплекс заходів, спрямованих на пошук та збір доказів задля повного і неупередженого дослідження всіх обставин справи у розумні строки. Здійснюються також інші процесуальні дії, спрямовані на встановлення усіх причетних до події осіб.

З урахуванням проведених першочергових слідчих дій буде остаточно вирішено питання щодо кваліфікації дій осіб, причетних до вчинення злочину.

Разом із тим, у ході слідства буде надано правову оцінку діям педагогів щодо належного забезпечення виховного процесу та батьків дітей стосовно виконання ними батьківських обов’язків.

Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 554