Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.05.2017

На Чернігівщині на хабарі затримано інспектора Державної архітектурно-будівельної інспекції в області

        

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області працівниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Головного управління Національної поліції у області в рамках кримінального провадження під час отримання неправомірної вигоди в сумі 10 тис грн затримано службову особу Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області.

Посадовець вимагав та отримав у службовому кабінеті від підприємця кошти за не притягнення його до адміністративної відповідальності за порушення будівельних норм.

У провадженні тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення інспектору про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) КК України.

Довідково: за вчинення вказаного злочину посадовцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 461