Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
31.07.2017

Генпрокуратурою з метою налагодження співпраці ініційовано та проведено зустріч з представниками ГО «Автомайдан» та «PROSUD»

Сьогодні, 31.07.2017 відбулась зустріч представників Генеральної прокуратури та координаторів ГО «Автомайдан» та «PROSUD».
 
 
Автори багатьох громадських ініціатив Катерина Бутко та Роман Маселко повідомили, що основним завдання проекту  «PROSUD» є виявлення та висвітлення можливих порушень, таких як незаконне збагачення, недостовірне декларування відомостей суддями та правоохоронними органами. Всі дії спрямовані на контроль діяльності суддів і правоохоронців, активізацію суспільства, задля очищення системи від непорядних чиновників.
 
 
Перший заступник начальника Генеральної інспекції ГПУ Дмитро Міськів підкреслив важливість зібраної інформації активістами щодо можливих порушень в діях прокурорів. За всіма виявленими фактами розпочаті службові розслідування. Прокуратура вкрай зацікавлення у очищенні, триває щоденна робота на цьому напрямі, будь-яка інформація є корисною для припинення незаконної діяльності прокурорів та недопущення її в подальшому.
 
Начальник відділу генпрокуратури Валентина Сеник подякувала представникам громадськості за активну роботу з виявлення та висвітлення можливих правопорушень, звернула увагу на необхідності докладання спільних зусиль задля досягнення результату.
 
 Важливим є розуміння, що окремі порушення, які виявляються під час реалізації проекту «PROSUD», стосуються повноважень НАБУ, з якими налагоджена співпраця, разом з цим питання притягнення рядових працівників органів прокуратури до відповідальності, виявлення в діях прокурорів та суддів ознак ухилення від сплати податків чи правопорушень, пов’язаних з корупцією, повинно стати спільною роботою.
 
 

кількість переглядів: 1016