Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
04.08.2017

Львівщина. Працівник державного підприємства порушив обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності

Органами прокуратури Львівської області забезпечено  участь прокурора у розгляді судом справи про адміністративне правопорушення, що пов’язане з корупцією, відносно мисливствознавця Державного підприємства "Старосамбірське лісомисливське господарство" Волосянського Я.М.
 
Так, працюючи на Державному підприємстві "Старосамбірське лісомисливське господарство" він одночасно  перебував у трудових відносинах з одним з приватних підприємств Старого Самбора,  що заборонено вимовами Закону України «Про запобігання корупції».
 
За принципової позиції прокурора у справі Старосамбірським районним судом Львівської області особу відносно якої був складений протокол визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст.172-4 КУпАП.
 
За наслідками судового розгляду до правопорушника застосовано стягнення у вигляді штрафу в сумі 5100 грн., а також конфісковано отриманий дохід від зайняття іншою оплачуваною діяльністю у сумі 41 тис. грн. Постанова суду набрала законної сили.

кількість переглядів: 592