Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.08.2017

Прокуратура Київської області долучилась до системної співпраці з громадськістю

У прокуратурі Київської області відбулась прес-конференція прокурора області Дмитра Чібісова спільно з представником Всеукраїнського руху з протидії політичній корупції «Під контролем» Канєвським Глібом Олександровичем та представником громадської організації «СТОП КОРУПЦІЇ» Бочкалою Романом Олександровичем.
 
 
У співпраці з Всеукраїнським рухом проти політичної корупції «Під контролем» вже з початку поточного року опрацьовано 29 інформаційних довідок за результатами яких зареєстровано 28 кримінальних проваджень, також складено адміністративний протокол, пов'язаний з корупцією відносно заступника голови Білоцерківської міської ради, якого визнано винним та накладено стягнення у вигляді штрафу, щодо 5 осіб, направлено матеріали до уповноваженого суб'єкта для складання відповідних протоколів.
 
Окрім цього, прокурор Київської області відзначив продуктивну діяльність із представниками громадської організації «СТОП КОРУПЦІЇ» щодо спільної діяльності, за результатами якої вдалось зупинити нелегальний видобуток піску та незаконну вирубку лісу на Київщині. За фактами незаконної діяльності відкриті кримінальні провадження.
 
За матеріалом прес-служби прокуратури Київської області

кількість переглядів: 871