Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.08.2017

Депутати Вінницької облради не подають своєчасно е-декларації

 
Постановою Вінницького міського суду від 27.07.2017, яка набрала законної сили, визнано винним та притягнуто до відповідальності за не своєчасне, без поважних причин, подання електронної декларації депутата Вінницької обласної ради  Ткача А.О. (участь у суді забезпечували прокурори Вінниччини, порушення виявили – працівники УЗЕ у Вінницькій області ДЗЕ НП України).
 
Управління захисту економіки у Вінницькій області ДЗЕ Національної поліції України складено та направлено до суду  ще один протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією за аналогічним фактом стосовно іншого депутата обласної ради.
 
 
Довідково: відповідно до вимог статті 84 Закону України «Про державну службу» суб’єкт призначення зобов’язаний звільнити державного службовця у триденний строк з набрання законної сили рішенням суду щодо притягнення державного службовця до адміністративної відповідальності за пов’язане з корупцією правопорушення.
 
Разом з тим, така норма не розповсюджується на обрані (місцеве самоврядування) посади. Оцінку діям депутатів може дати лише їх виборець.

кількість переглядів: 944