Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.09.2017

«Антикорупційний закон» в дії. Тернопільщина

 
 
Завдяки спільній роботі УЗЕ в Тернопільській області ДЗЕ НП України  та прокуратури області судом притягнуто трьох осіб до відповідальності за порушення вимог фінансового контрою. Всі вони підлягають звільненню із займаних посад.
 
Судом установлено:
1. Начальник управління праці та соціального захисту населення Бучацької райдержадміністрації Кравчук О.Я. несвоєчасно, без поважних причин, подала е-декларацію (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).
Постановою Бучацького районного суду Кравчук О.Я. визнано винною та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
За поданням Теребовлянської місцевої прокуратури Кравчук О.Я. звільнено з посади начальника управління праці та соціального захисту населення Бучацької райдержадміністрації.
 
2. Заступник голови Підгаєцької райдержадміністрації Колодницький Ю.Д. в умовах реального конфлікту інтересів, проголосував на засіданні комісії, яку очолює, про збільшення йому ж розміру субсидій (ч. 1, 2  ст. 172-7 КУпАП).
Постановою Підгаєцького районного суду від Колодницький Ю.Д. визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
За поданням Теребовлянської місцевої прокуратури Колодницького Ю.Д.  звільнено з посади начальника управління праці та соціального захисту населення Бучацької райдержадміністрації.
 
3. Керівник апарату Шумської райдержадміністрації Хрищук В.М. не повідомив про реальний конфлікт інтересів та прийняв рішення щодо свого преміювання (ч. 1, 2  ст. 172-7 КУпАП).
Постановою Шумського районного суду Хрищука В.М. визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
Наразі вирішується питання про його звільнення.

кількість переглядів: 591