Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
05.09.2017

Студенти – наша інвестиція. Долучайтесь

Генеральна прокуратура України розпочинає комунікацію з молоддю, зокрема студентами, задля обміну думками та зміною підходів у роботі та навчанні.
 
Ще до оголошення офіційних напрямів такої комунікації, заслуговує на увагу ініціатива прокуратури Тернопільської області.
 
Фахівець з величезним досвідом – начальник відділу прокуратури Тернопільської області Наталія Штурма у рамках співпраці органів прокуратури з юридичними навчальними закладами, провела відкриту пару для студентів першого курсу юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету на тему: «Основні секрети професійного успіху для майбутніх юристів».
 
 
 
Студенти познайомились з основними критеріями і вимогами, які ставляться до юристів у майбутній роботі. Також начальник відділу зупинилась у своєму виступі на аспектах діяльності прокуратури та правоохоронних органів у сфері запобігання корупції.
 
 
 
 
Важливо, щоб зі студентами розмовляли практикуючі юристи. Такий діалог приносить користь як юристу зі стажем так і майбутнім професіоналам.
 
 
 
 
 
ГПУ й надалі надаватиме організаційну та інформаційну підтримку таким ініціативам та заходам.

кількість переглядів: 1363