Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
02.10.2017

Заступника голови райради визнано винною у порушенні вимог фінансового контролю. Полтавщина

 
 
УЗЕ в Полтавській області ДЗЕ Національної поліції України 08.08.2017  складено протокол про вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією  відносно заступника голови Машівської районної ради Полтавської області Кулак С.О. за ч. 2 ст. 1726 КУпАП/
 
 Встановлено, що Кулак С.О. несвоєчасно повідомила про суттєві зміни в майновому стані, а саме отримання  доходу від продажу автомобіля у розмірі 270 тис. грн. та щодо придбання іншого автомобіля вартістю 352 тис. грн.
 
За принципової позиції прокуратури області судом заступника голови райради визнано винною та накладено штраф у розмірі 1700 грн.
 
Рішення набрало законної сили.
 
 
Довідково: відповідно до вимог статті 84 Закону України «Про державну службу» суб’єкт призначення зобов’язаний звільнити державного службовця у триденний строк з набрання законної сили рішенням суду щодо притягнення державного службовця до адміністративної відповідальності за пов’язане з корупцією правопорушення.
 
Разом з тим, така норма не розповсюджується на обрані (місцеве самоврядування) посади. Оцінку діям депутатів може дати лише їх виборець.

кількість переглядів: 782