Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.10.2017

За преміювання дружини керівника підрозділу РДА притягнуто до відповідальності та звільнено. Луганщина

 
Постановою Кремінського районного суду Луганської області, яку залишено в силу постановою Апеляційного суду Луганської області начальника відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області Кременчуцький А.М. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 та 2 ст. 172-7 КУпАП, та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3400 гривень.
 
Встановлено, що суб’єкт декларування в порушення вимог ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» прийняв рішення та підписав наказ «Про відзначення свята Дня працівників освіти», згідно з яким виплачено грошову нагороду в розмірі 2720 грн. його дружині, заступнику директора з навчально-виховної роботи Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступеня № 4.
 
За поданням прокуратури Кременчуцького А.М. звільнено із займаної посади.
 
Довідково: відповідно до вимог статті 84 Закону України «Про державну службу» суб’єкт призначення зобов’язаний звільнити державного службовця у триденний строк з набрання законної сили рішенням суду щодо притягнення державного службовця до адміністративної відповідальності за пов’язане з корупцією правопорушення.

кількість переглядів: 797