Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.03.2012

Стан розгляду запитів на інформацію у Генеральній прокуратурі України за лютий 2012 року

 
 
       У лютому 2012 року до Генеральної прокуратури України надійшло 94 запити на інформацію, що на 35 (62,7%) більше, ніж у попередньому місяці.
       За вказаний період розглянуто 75 запитів. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 19 запитів, з яких 7– підпорядкованим прокурорам.
       За результатами розгляду надано інформацію на 34 запити. Лише на 1 запит у наданні інформації відмовлено. На 40 запитів надано роз’яснення.
       Найчастіше запитувалася інформація з питань організаційно-розпорядчої діяльності – 11, правозахисної діяльності – 9 запитів.
       Основна частина запитів надійшла від громадян - 69. Ще 10 запитів надійшло від засобів масової інформації, 8 – від громадських об’єднань та організацій, 3 – від юридичних осіб. Із Адміністрації Президента України за належністю надійшло 4 запити.
       Більшість запитів надійшло електронною поштою – 60, поштовим зв’язком - 28 запитів, 2 запити прийнято на особистому прийомі, а 4 запити надійшло факсовим зв’язком.  
       Станом на 1 березня у центральному апараті Генеральної прокуратури України на розгляді знаходиться 9 запитів на отримання публічної інформації.

кількість переглядів: 566