Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.06.2012

Стан розгляду запитів на інформацію у Генеральній прокуратурі України за травень 2012 року

 
 
        У травні 2012 року до Генеральної прокуратури України  в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації надійшов 71 запит на інформацію.
        За місяць розглянуто 65 запитів. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 6 запитів, з яких 4 – підпорядкованим прокурорам.
        За результатами розгляду надано інформацію на 21 запит. На 2 запити у наданні інформації відмовлено. Ще на 42 запити надано роз’яснення.
        Найчастіше у травні запитувалася інформація з питань організаційно-розпорядчої діяльності Генеральної прокуратури – 15; з питань досудового слідства – 6; правозахисної діяльності – 5; з кадрових питань - 4, з питань представництва інтересів громадян та держави – 2. З інших питань розглянуто 33 запити.
        Переважна більшість запитів подана громадянами. Від них надійшло 54 запити, з яких 2 – за належністю з Адміністрації Президента України. Від представників засобів масової інформації надійшло 13 запитів. Від громадських організацій та об’єднань надійшло 3 запити.
        Поштовим зв’язком надійшло 33 запити, електронною поштою – 32, ще 4 запити прийнято на особистому прийомі, а 2 факсимільним зв’язком.
        На даний час центральним апаратом Генеральної прокуратури розглядаються 9 запитів на отримання публічної інформації.

кількість переглядів: 566