Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.03.2013

Стан розгляду запитів на інформацію у Генеральній прокуратурі за лютий 2013 року

Стан розгляду запитів на інформацію
у Генеральній прокуратурі за лютий 2013 року
 
 
    У лютому 2013 року до Генеральної прокуратури України надійшло   69 запитів на інформацію.
    За вказаний період розглянуто 66 запитів (разом із тими, що надійшли наприкінці січня). За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 6 запитів, з яких 3- підпорядкованим прокурорам.
    За результатами розгляду надано інформацію на 31 запит. Відмовлено у задоволенні 6 запитів. На 29 запитів надано роз’яснення.
    Найчастіше запитувалася інформація з питань досудового розслідування – 20 запитів. Це можна пояснити зростанням зацікавленості запитувачів до роботи слідства в процесуально  нових умовах, за новим Кримінальним процесуальним кодексом України.
    З питань організаційно-розпорядчої діяльності надійшло 9 запитів; правозахисної діяльності – 7; кадрів – 6. Ще 2 запити надійшло з питань підтримання державного обвинувачення, а 1 – стосовно представництва інтересів громадян і держави в суді. З інших питань розглянуто 21 запит.
    Як і зазвичай більшість запитів надійшло від громадян – 51 (33 – поштою, 18 – електронною поштою); від громадських організацій – 9; від засобів масової інформації – 7. Ще 2 запити надійшло від підприємств.
    Станом на 1 березня центральним апаратом розглядається 10 запитів на отримання публічної інформації.
 
 
Відділ забезпечення доступу
до публічної інформації
Генеральної прокуратури України
 
 

кількість переглядів: 587