Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
03.04.2013

Стан розгляду запитів на інформацію у Генеральній прокуратурі України у першому кварталі 2013 року

 
 
 
Стан розгляду запитів на інформацію
у Генеральній прокуратурі України у першому кварталі 2013 року
 
 
       Упродовж першого кварталу 2013 року до Генеральної прокуратури України надійшло 189 запитів на інформацію.
       За вказаний період розглянуто 160 запитів. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 26 запитів (14% від отриманих), з яких 18 – підпорядкованим прокурорам.
       За результатами розгляду надано інформацію на 82 запити. На 65 запитів надано роз’яснення. Відмовлено у наданні інформації на 13 запитів, що становить 8% від розглянутих. Зростання відсотку відмов у наданні інформації пов’язане із збільшенням кількості запитів стосовно питань, які врегульовані спеціальними законами.
       Найчастіше запитувалася інформація з питань досудового слідства – 36; з питань організаційно-розпорядчої діяльності, а також правозахисної діяльності – по 30; кадрів – 9.
       Переважну більшість запитів подали громадяни – 135, тобто 71% від отриманих. Від громадських об’єднань та організацій надійшло 23 запити, засобів масової інформації - 19, від інших юридичних осіб – 10.
       Поштовим зв’язком надійшло 92 запити, а електронною поштою – 80. На особистому прийомі прийнято 15 запитів, ще 2 запити надійшло факсимільним зв’язком.  
       Станом на 1 квітня у центральному апараті Генеральної прокуратури України на розгляді знаходилися 6 запитів на отримання публічної інформації.
 
Відділ забезпечення доступу
до публічної інформації
Генеральної прокуратури України
 
 

кількість переглядів: 554