Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
21.01.2021

КОНКУРС від 23.11.2020


ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
оголошених на добір у період карантину
наказом Генерального прокурора від 23 листопада 2020 року № 552
 
2. Начальник управління транспортного забезпечення, пожежної безпеки та режиму Департаменту логістики, ресурсного та матеріально-технічного забезпечення. 
3. Заступник начальника відділу технічного захисту інформації управління інформаційно-аналітичної роботи та технічного захисту інформації Генеральної інспекції.
4. Заступник начальника відділу документального забезпечення Генеральної інспекції. 
5. Заступник начальника відділу документального забезпечення Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері (на правах Департаменту).
6. Заступник начальника організаційно-методичного відділу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері (на правах Департаменту). 
7. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Генеральної інспекції (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
8. Головний спеціаліст організаційно-методичного відділу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері (на правах Департаменту).
9. Головний спеціаліст організаційно-методичного відділу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері (на правах Департаменту). 
10. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів держави в суді управління представництва інтересів держави та організації діяльності прокурора у провадженні в справах про адміністративні правопорушення Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері (на правах Департаменту).
11. Головний спеціаліст відділу депутатських звернень і запитів управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів. 
12. Головний спеціаліст відділу звернень громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів. 
13. Головний спеціаліст відділу звернень громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів. 
14. Головний спеціаліст відділу забезпечення секретного діловодства управління забезпечення охорони державної таємниці (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
15. Головний спеціаліст другого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.
16. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника). 
17. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
 
Департамент кадрової
роботи та державної служби

кількість переглядів: 516