Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
02.07.2021

КОНКУРС від 14.06.2021

Наказ Генерального прокурора № 197 від 14.06.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"
 
ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 14 червня 2021 року № 197
 
1.    Начальник відділу внутрішнього аудиту та фінансового контролю.
2.    Начальник відділу організації роботи з документами керівництва Офісу Генерального прокурора управління виготовлення, редагування, опрацювання та зберігання документів Департаменту документального забезпечення.
3.    Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.
4.    Головний спеціаліст відділу підготовки інформаційних матеріалів управління інформаційної політики.
5.    Головний спеціаліст відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності Генерального прокурора Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
6.    Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.
7.    Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування управління стратегічного планування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій.
8.    Головний спеціаліст відділу організації роботи з документами керівництва Офісу Генерального прокурора управління виготовлення, редагування, опрацювання та зберігання документів Департаменту документального забезпечення.
9.    Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.
10.    Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.
11.    Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.
12.    Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді;
13.    Провідний спеціаліст відділу звернень громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів;
14.    Провідний спеціаліст Департаменту представництва інтересів держави в суді;
15.    Спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю;
16.    Спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державного бюро розслідувань, нагляду за його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
 
Департамент кадрової
роботи та державної служби
 

кількість переглядів: 964