Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


Повідомлення від 26.08.2020

03 вересня 2020 року о 10 годині в приміщенні Офісу Генерального прокурора (вул. Різницька 13/15, м. Київ) відбудеться засідання кадрової комісії, на якому буде розглядатися:
- висновок про відсутність підстав для звільнення з адміністративної посади керівника місцевої прокуратури Закарпатської області у дисциплінарному провадженні № 07-330дс-153дп-20 за зверненням прокурора Закарпатської області Гаврилюка В.О. щодо неналежного виконання прокурором, який обіймає адміністративну посаду, посадових обов’язків, встановлених для відповідної адміністративної посади.
- висновок про відсутність дисциплінарного проступку керівника місцевої прокуратури Закарпатської області у дисциплінарному провадженні № 07-2дс-139дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Закарпатської області Гаврилюка В.О.
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурорів Київської місцевої прокуратури № 2 м. Києва у дисциплінарному провадженні № 07-503дс-168дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора Лисаченка С.Л.
- висновок про відсутність підстав для звільнення з адміністративної посади керівника місцевої прокуратури Сумської області у дисциплінарному провадженні № 07-576дс-176дп-20 за зверненням прокурора Сумської області Кондратенка Г.М. щодо неналежного виконання прокурором, який обіймає адміністративну посаду, посадових обов’язків, встановлених для відповідної адміністративної посади.
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурорів відділу Офісу Генерального прокурора у дисциплінарному провадженні № 07-39дс-105дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора Нуруллаєв І.С.
- висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва у дисциплінарному провадженні № 07-288дс-145дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Київської місцевої прокуратури № 10 міста Києва Гавриша Р.В.
- висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора відділу прокуратури Одеської області у дисциплінарному провадженні № 07-201дс-124дп-20 за дисциплінарною скаргою суддів Одеського апеляційного суду Толкаченка О.О., Копіци О.В. та Джулая О.Б.
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора відділу прокуратури Львівської області у дисциплінарному провадженні № 07-210дс-80дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Львівської області Діденко І.В.

- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Варашського відділу Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області у дисциплінарному провадженні № 07-571дс-173дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Рівненської області Войтенка А.Б.

кількість переглядів: 968