Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


Повідомлення від 08.09.2020

16 вересня 2020 року о 10 годині в приміщенні Офісу Генерального прокурора (вул. Різницька 13/15, м. Київ) відбудеться засідання кадрової комісії, на якому буде розглядатися: 
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва у дисциплінарному провадженні № 07-343дс-158дп-20 за дисциплінарною скаргою виконувача обов’язків прокурора м. Києва Стояновського Є.О.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва у дисциплінарному провадженні № 07-305дс-156дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва Гавриша Р.В.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора відділу прокуратури Дніпропетровської області у дисциплінарному провадженні № 07-74дс-141дп-20 за дисциплінарною скаргою виконувача обов’язків прокурора Дніпропетровської області Соскова Р.М.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку начальника Департаменту Офісу Генерального прокурора у дисциплінарному провадженні № 07-11дс-112дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора Нуруллаєва І.С.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку начальника  відділу місцевої прокуратури Кіровоградської області у дисциплінарному провадженні № 07-9дс-106дп-20 за дисциплінарною прокурора Кіровоградської області Тубельця О.Л.
      
- висновок про відсутність дисциплінарного проступку керівника  місцевої прокуратури Одеської області у дисциплінарному провадженні № 07-323дс-149дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора Нуруллаєва І.С.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку заступника начальника управління Офісу Генерального прокурора та відсутність дисциплінарного проступку начальника управління Офісу Генерального прокурора у дисциплінарному провадженні № 07/3/2-653дс-192дп-20 за дисциплінарною скаргою начальника Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора Григорова С.В.
- висновок про відсутність підстав для звільнення з адміністративної посади керівника місцевої прокуратури м. Києва у дисциплінарному провадженні № 07‑376дс‑161дп‑20 за зверненням виконувача обов’язків прокурора м. Києва Стояновського Є.О. щодо неналежного виконання прокурором, який обіймає адміністративну посаду, посадових обов’язків, встановлених для відповідної адміністративної посади.   
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Дубенської місцевої прокуратури Рівненської області у дисциплінарному провадженні № 07/3/2-600дс-182дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Рівненської області Войтенка А.Б.
 
- клопотання про закриття дисциплінарного провадження № 07/3/2‑686дс-195дп-20 стосовно заступника начальника відділу прокуратури Рівненської області, відкритого за дисциплінарною скаргою прокурора Рівненської області Войтенка А.Б.
 

кількість переглядів: 864