Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.12.2015

Службовим особам Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області повідомлено про підозру за одержання хабара

    

Управлінням з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб службовими особами Головного управління Державної фіскальної служби в Хмельницькій області, за закриття кримінального провадження та зняття арешту з майна, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

У рамках вказаного кримінального провадження проведено ряд обшуків у службових кабінетах Головного управління Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області, за місцем проживання та у автомобілях службових осіб ГУ ДФС України в Хмельницькій області.

За результатами слідчих дій першому заступнику начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, заступнику начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області та заступнику начальника відділу оперативного супроводу адміністрування ПДВ оперативного управління ДПІ у м. Хмельницькому ГУ ДФС у Хмельницькій області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, тобто в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди.

Підозрюваним вручено копії клопотань до слідчого судді Печерського районного суду м. Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 3162