Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.12.2019

Прокуратура АР Крим повідомила депутату Херсонської обласної ради про підозру за фактом вимагання (ФОТО)

                                        

Прокуратура АР Крим повідомила про підозру за фактом вимагання (ч. 2 ст. 189 КК України) одному з депутатів Херсонської обласної ради VII скликання, якого напередодні затримали під час одержання коштів. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За даними слідства, зазначена особа ймовірно вимагала у мешканця Херсонської області понад 200 тис грн. Зазначені дії супроводжувалися погрозами знищення майна його близьких родичів, один з яких мешкає на тимчасово окупованій території півострова. Прокуратура АР Крим спільно зі слідчим відділом ГУНП В АР Крим та м. Севастополі провели ряд санкціонованих обшуків на території Херсонської області, зокрема в домоволодінні зазначеного депутата, в ході яких виявлено речі та документи, що можуть підтверджувати вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 3754