Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.12.2019

На керівні посади в Офісі Генпрокурора прокурорів призначатимуть через співбесіду

       

Прокурори Генеральної прокуратури, які успішно пройшли атестацію та претендують на зайняття керівних посад (керівник, заступник керівника структурного підрозділу) в Офісі Генерального прокурора, проходитимуть співбесіду.

У Генпрокуратурі вже утворено «Комісію з добору керівного складу органів прокуратури», повноваження якої визначає Положення, затверджене наказом Генерального прокурора від 16 грудня 2019 року.

Комісія складатиметься з шести членів, з них не менше трьох - особи, делеговані міжнародними неурядовими організаціями, проектами міжнародної технічної допомоги, дипломатичними місіями.

Комісія буде проводити з кандидатом співбесіду, беручи до уваги його професійні, морально-ділові якості, а також управлінсько-організаторські здібності та прийматиме рішення про схвалення призначення кандидата на адміністративну посаду або відмову у схваленні призначення на посаду, яке протягом 24 годин передається Генеральному прокурору.

Нагадаємо, атестація прокурорів проводиться на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури». Кінцевою метою реформи є прокуратура, якій довіряє суспільство. Ті прокурори, які залишаться в оновленій прокуратурі, будуть працювати на основі нової системи оцінювання якості роботи прокурорів, порядку вимірювання та навантаження, а також системи кар’єрного зростання за результатами оцінки якості роботи.

кількість переглядів: 3955