Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.12.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Чумак представив колективу прокуратури Вінницької області нового керівника (Фото)

    

У п'ятницю, 20 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу органів прокуратури Вінницької області нового керівника – Костянтина Мерімеріна.

Окресливши ключові пріоритети роботи в області, заступник Генерального прокурора також зауважив, що головне завдання реформування органів прокуратури – сформувати прокуратуру з людей, які знають і розуміють для чого вони працюють у відомстві. Кожен має виконувати свою роботу чесно та сумлінно. «Ми повинні відновити довіру людей до прокуратури, де закон і справедливість повинні бути основою нашої роботи», - сказав Віктор Чумак.

У свою чергу, Костянтин Мерімерін висловив подяку за підтримку та довіру, а також запевнив, що спрямує роботу колективу на забезпечення поставлених завдань. «Пріоритетом для нас має бути дотримання прав громадян та захист інтересів держави, боротьба з корупцією, протидія злочинності, зокрема, її організованим формам та проявам»,- підкреслив новопризначений прокурор Вінницької області.

Довідково: Костянтин Геннадійович Мерімерін народився у квітні 1985 року на Вінниччині. В органах прокуратури працює з квітня 2007 року. До призначення на посаду прокурора Вінницької області очолював Комінтернівську місцеву прокуратуру Одеської області.

кількість переглядів: 3301