Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
26.12.2019

Руслан Рябошапка: 20 січня 2020 року розпочнеться добір на вакантні посади в Офісі Генерального прокурора

                         

20 січня 2020 року розпочнеться прийом документів від кандидатів з-поза системи органів прокуратури на вакантні посади в Офісі Генерального прокурора. Про це у четвер, 26 грудня 2019 року, під час брифінгу повідомив Генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

«Ми хотіли би донабрати професійних і доброчесних людей, які не мають прокурорського досвіду, для того, щоб прокуратура отримала новий поштовх, імпульс у своєму розвитку», - констатував Руслан Рябошапка.

Генеральний прокурор зазначив, що буде відкрито більше 200 вакансій, процедура набору на які буде такою ж, як під час атестації прокурорів ГПУ. Також вперше українці не з прокурорської системи зможуть стати прокурором органу найвищого рівня. «Ті прокурори, які пройшли атестацію, і ті, які будуть прийняті на роботу через добір, пройдуть однакові процедури, для них будуть такі ж правила і ставлення», - сказав він.

Нагадаємо, відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури» від 19.09.2019 № 113 - ІХ наказом Генерального прокурора від 23 грудня 2019 року № 351 днем початку роботи Офісу Генерального прокурора визначено 2 січня 2020 року.

кількість переглядів: 3946