Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.12.2019

На Львівщині розкрито корупційну схему під час проведення медичних тендерів (ФОТО)

           

Під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області повідомлено про підозру головному лікарю однієї з Львівських обласних лікарень за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а також директору та бухгалтеру товариства за ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

За даними слідства, під час організації процедури державних закупівель виробів медичного призначення (крапельниць, катетерів, медичних рукавиць та масок, багатошарових пов’язок тощо) медичні заклади Львівщини у змові з представниками одного з товариств області створили штучні умови для подальшого нівелювання конкурентних засад тендерних процедур, з метою надання абсолютної переваги даному товариству.

Наразі вирішується питання про обрання зазначеним особам запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
кількість переглядів: 3211