Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.10.2019

Щонайменше 96% прокурорів заявили про намір пройти атестацію і працювати в оновлених органах прокуратури

За попередніми підрахунками, всього до кадрових служб органів прокуратури надійшло заяв на проходження атестації від 96% прокурорів. Прийом заяв завершився о 18:00 год. 15 жовтня 2019 року, продовжують також надходити заяви, відправлені поштою.

Так, працювати в Офісі Генерального прокурора мають намір 80% прокурорів Генеральної прокуратури. Вони почнуть процес атестації першими з тестування на знання та вміння застосувати закон.

Щодо зібраних заяв в регіонах, всі прокурори Вінницької, Запорізької і Чернівецької областей виявили бажання пройти атестацію. До того ж 99% прокурорів хотіли б працювати в органах оновленої прокуратури на Волині, Житомирщині, Івано-Франківщині, Кіровоградщині, Луганщині, Львівщині, Миколаївщині, Одещині, Полтавщині, Рівненщині, Сумщині і Черкащині. В решті областей цей показник перевищує 90%.

Нагадуємо, атестація прокурорів полягає в перевірці професійних компетенцій, загальних здібностей, а також відповідності вимогам професійної етики та доброчесності. Кінцева мета реформи – створення ефективної незалежної прокуратури, якій довіряє суспільство.

Відповіді на найпоширеніші запитання про атестацію можна знайти за посиланням: bit.ly/2VNcI7C

Дізнатись більше про реформування прокуратури і концепцію «Оновлена прокуратура України» можна за посиланням: bit.ly/35O5Rjc

кількість переглядів: 466