Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.11.2019

Друга кадрова комісія затвердила графік складання тестування на загальні здібності та навички в рамках атестації прокурорів Генеральної прокуратури України

1 листопада 2019 року Друга кадрова комісія затвердила графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки.

Завантажити відповідний документ можна за посиланням: ГРАФІК.

Так, прокурори Генеральної прокуратури складатимуть іспит 6-8 листопада 2019 року по групах за адресою: м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, корпус 8 (Науково-технічна бібліотека Національного авіаційного університету).

Тестування для прокурорів ГПУ проводиться в рамках атестації прокурорів на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури». Атестація прокурорів інших рівнів почнеться після створення Офісу Генерального прокурора.

Нагадуємо, відповідно до Закону графіки проходження прокурорами атестації встановлюються відповідними кадровими комісіями та публікуються на офіційному веб-сайті не менш ніж за 5 днів до початку тестування.

ЗРАЗОК ТЕСТОВОГО ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ НА ЗАГАЛЬНІ ЗДІБНОСТІ ТА ПРАВИЛА СКЛАДАННЯ ІСПИТУ

Схема проїзду до місця складання іспиту. Звертаємо увагу, що за вказаним маршрутом можна заїхати власним транспортом.


кількість переглядів: 679