Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.11.2019

Руслан Рябошапка: 769 прокурорів Генеральної прокуратури з наступного тижня почнуть проходити співбесіду з перевіркою на доброчесність (ФОТО, ВІДЕО, ІНФОГРАФІКА)

Про це у середу, 27 листопада 2019 року, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка поінформував Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, говорячи про хід реформування органів прокуратури. Він також розповів про результати двох попередніх етапів атестації прокурорів Генеральної прокуратури, а також повідомив про інновації, які впроваджуватимуться в оновленій прокуратурі.

Генеральний прокурор зокрема зазначив: “Планується, що після атестації загальна кількість працівників ГПУ (прокурорів та державних службовців) зменшиться з 2400 до 1500. Ті прокурори, які залишаться в оновленій прокуратурі, будуть працювати на основі нової системи оцінювання якості роботи прокурорів, порядку вимірювання та навантаження, а також системи кар’єрного зростання за результатами оцінки якості роботи. Це декілька аспектів оновленої прокуратури, яку ми створюємо і в яку ми запрошуємо в січні наступного року “нову кров”, зазначив Генпрокурор, додавши, що для оновленої прокуратури також буде характерна цифровізація процесів.

«Одна із передових ідей – впровадження електронної системи кримінального судочинства. Мова йде про розширення eCase Management System розробленої для антикорупційних органів. За нашими планами, до кінця 2020 року робота системи пошириться на всі органи кримінальної юстиції і це додасть ефективності в роботу», - наголосив Руслан Рябошапка.

Як повідомлялось раніше Офіс Генерального прокурора та Тренінговий центр розпочнуть роботу 1 січня 2020 року, а вже з 15 січня розпочнеться процес добору на вакантні посади у Офіс.

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 1749