Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.01.2020

Повідомлено про підозру особі за вчинення хуліганства в одному із закладів м. Полтави

          

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області у кримінальному провадженні за фактом хуліганства в одному з полтавських барів змінено кваліфікацію і повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) місцевому жителю. Окрім того, вказаній особі обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

За версією слідства, чоловік, перебуваючи в одному з полтавських закладів, порушив громадський порядок та приставив предмет, схожий на ніж, до шиї працівниці, погрожуючи фізичною розправою. Після чого двічі вдарив жінку ногою.

Досудове розслідування у вказаному провадженні триває – його здійснює Нацполіція за процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 533