Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
21.02.2020

Судитимуть співробітника Вінницької установи виконання покарань, який підозрюється в передачі наркотичних речовин у місця позбавлення волі

      

Прокуратура Вінницької області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Вінницької установи виконання покарань, який підозрюється у незаконному збуті наркотичних засобів.

За версією слідства, він зберігав при собі наркотичні речовини, ймовірно, для подальшого збуту на території установи. У вказаної особи вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс загальною масою 478,66г та наркотичний засіб, обіг якого обмежено - метадон загальною масою 0,5282 г.

Дії співробітника установи виконання покарань кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та передачі наркотичних засобів у місця позбавлення волі) КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 509