Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.04.2020

Колишній керівник державного підприємства на Рівненщині підозрюється у привласненні майна на понад 600 тис грн

                           

За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області 22 квітня 2020 року колишньому керівнику одного з державних підприємств повідомлено про підозру у привласненні майна підприємства в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За даними слідства, у 2018 році підозрюваний, будучи керівником державного підприємства лісового господарства, зловживаючи своїм службовим становищем, з корисливих мотивів, з метою незаконного збагачення, здійснив привласнення майна цього підприємства. Протиправними діями спричинено збитки на суму понад 600 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань в Рівненській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

кількість переглядів: 473