Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
30.06.2020

На Запоріжжі судитимуть поліцейського за замах на умисне вбивство

                                    

Прокуратура Запорізької області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно оперуповноваженого одного з райвідділів поліції м. Запоріжжя за фактом вчинення замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України).

За даними слідства, 12 січня 2020 року в неробочий час обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, знаходився у приміщенні свого службового кабінету, де безпідставно застосував власну травматичну зброю - почав стріляти в стіни та меблі. Свідком цієї поведінки став колега поліцейського, який зробив йому зауваження. Після цього обвинувачений направив зброю в голову колезі та здійснив постріл з близької відстані, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження небезпечні для життя. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Доки потерпілий перебував без свідомості, обвинувачений запевняв слідство у спробі самогубства.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Мелітополь.

Прес-служба прокуратури Запорізької області

кількість переглядів: 468