Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
08.07.2020

На Житомирщині судитимуть посадовця ДФС за розтрату понад 732 тис грн бюджетних коштів

                  

Прокуратура Житомирської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно посадовця Державної фіскальної служби в області через розтрату 732 тис грн (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, голова комісії з реорганізації Житомирської митниці ДФС - виконувач обов’язків начальника митниці, за відсутності нагляду за виконанням будівельних робіт, підписав акти виконаних робіт за договором будівельного підряду службових модулів для спільного контролю в пункті пропуску. У подальшому за роботи, які у повному обсязі не відповідають проектно-кошторисній документації, ним було сплачено бюджетні кошти підряднику.

Досудове розслідування проводилося територіальним управлінням ДБР у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу управління СБУ в Житомирській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 304