Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.09.2020

На Донеччині начальнику управління патрульної поліції повідомлено про підозру у незаконному зберіганні бойових припасів

          

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури начальнику Управління патрульної поліції в Донецькій області повідомлено про підозру у придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, 9 липня 2020 року, у рамках розслідування кримінального провадження за фактами збуту працівниками патрульної поліції наркотичних засобів, викрадення осіб, перевищення влади та вимагання у службовому кабінеті керівника управління проведено обшук. Під час слідчої дії у сейфі виявлено та вилучено бойову гранату Ф-1 та понад тисячу набоїв калібром 7,62 до автоматичної зброї, які зберігалися без передбаченого законом дозволу.

Наразі досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення підозрюваного від займаної посади.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури
кількість переглядів: 367