Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.10.2020

Вилучено наркотиків на 850 тис грн – у Львові викрили учасників злочинного угруповання (ФОТО)

         

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру трьом учасникам злочинного угруповання у збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). Наразі двом з них обрано запобіжні заходи – тримання під вартою, а третьому – цілодобовий домашній арешт.

За даними слідства, мешканець Київської області та двоє львів’ян збували наркотики шляхом розміщення закладок у м. Львові з використанням Telegram-каналу.

У ході обшуків вилучено понад 2,5 кг канабісу, 350 г амфетаміну та особливо небезпечні психотропні речовини PVP і МДМА, а також лабораторне обладнання. Окрім цього, вилучено зброю та набої до неї, «чорнові» записи, електроні ваги, комп’ютерну техніку, банківські картки та готівкові кошти у сумі понад 75 тис грн. Вартість вилученого на «чорному ринку» сягає 850 тис грн.

Досудове розслідування триває – воно здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції у Львівській області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області ДБН Нацполіції України.

   

   

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 446