Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.10.2020

На Прикарпатті учасників злочинної групи підозрюють у наркоторгівлі (ФОТО)

          

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру організатору та 4 учасникам організованої злочинної групи, яка займалась незаконним виробництвом та збутом наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2, 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України). Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, учасники групи облаштували лабораторію в орендованому дачному будинку на Львівщині, де виготовляли наркотики та психотропи. У подальшому підозрювані збували ЛСД, МДМА, канабіс та амфетамін, у тому числі поштою.

У ході обшуків вилучено понад 800 пігулок екстазі, марки «ЛСД», майже 200 грамів амфетаміну, лабораторне обладнання, чорнові записи і грошові кошти, ймовірно одержані злочинним шляхом.

Досудове розслідування триває, його здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 453