Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.10.2020

На Полтавщині судитимуть 8 учасників злочинної організації за збут наркотиків та незаконне поводження зі зброєю

         

Полтавська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно восьми осіб за керівництво та участь у злочинній організації, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 255; ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307; ч. 2 ст. 306; ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України в редакції 05.04.2001 року).

За даними слідства, колишній правоохоронець створив стійке ієрархічне об’єднання з метою незаконного придбання, зберігання, перевезення та продажу особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин. Він залучив до цієї діяльності людей, які мали досвід, пов’язаний зі збутом наркотиків та широке коло покупців. Для власного захисту обвинувачені використовували вогнепальну зброю без передбаченого законом дозволу.

Діяла організація упродовж червня 2019 – лютого 2020 років на території м. Кременчук Полтавської області. У справі встановлено 20 епізодів.

кількість переглядів: 415