Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
23.10.2020

Хабар за закриття кримінального провадження - на Луганщині судитимуть начальника слідчого підрозділу Нацполіції (ФОТО)

                                   

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно начальника слідчого підрозділу одного із відділів поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, у червні 2020 року правоохоронець одержав неправомірну вигоду у розмірі 18 тис грн за закриття кримінального провадження за фактом шахрайства стосовно діючого військовослужбовця Збройних Сил України, який проходить службу в районі проведення ООС.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося територіальним управлінням ДБР, розташованого у місті Краматорську, за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління в Донецькій та Луганській областях.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 333