Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.11.2020

Десантнику незаконного збройного формування РФ в Луганській області повідомлено про підозру (ФОТО)

                 

За процесуального керівництва управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях у Луганській області та в умовах збройного конфлікту, Луганської обласної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру в участі у діяльності не передбаченого законом збройного формування (ч. 2 ст. 260 КК України).

За даними слідства, у 2014 році підозрюваний вступив до так званого «3-го Станично-Луганського батальйону ВДВ десантно-штурмової бригади». У складі незаконного збройного формування окупаційної адміністрації РФ в Луганській області він чергував на блокпостах, залучався до ведення розвідки і вогневого спротиву силам та засобам антитерористичної операції. Через півроку служби у рядах НЗФ РФ підозрюваний переїхав до м. Дніпра, де працевлаштувався водієм маршрутного таксі.

Його місцезнаходження було встановлено контррозвідкою Служби безпеки України. На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими 3 управління Головного СБУ в Донецькій та Луганській областях.



 

 

 

 

 

За матеріалами Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 469