Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.12.2020

На Дніпропетровщині судитимуть експрацівників ДФС за службову недбалість на 120 млн грн

           

Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно колишніх заступника начальника та головного ревізора-інспектора одного з відділів Кам’янського управління Головного управління ДФС в області за службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, у 2019 році експрацівники фіскальної служби здійснювали планову документальну перевірку товариства з обмеженою відповідальністю, яке займається виготовленням та реалізацію тютюнової продукції. Проте вони провели перевірку формально та підписали акт про її результати, не відобразивши факт несплати товариством акцизного податку на суму майже 120 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури
кількість переглядів: 398