Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
04.12.2020

Прокуратура повернула територіальній громаді Харкова нежитлові приміщення вартістю майже 1 млн грн

                             

За участі обласної прокуратури господарський суд Харківської області задовольнив позов Харківської місцевої прокуратури № 1 в інтересах держави до Харківської міської ради, Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, фізичної особи-підприємця про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень та їх повернення в комунальну власність.

Встановлено, що Управлінням комунального майна та приватизації Департаменту економіки і комунального майна Харківської міської ради відчужено нежитлові приміщення за спрощеною процедурою, без проведення аукціону, що суперечить нормам чинного законодавства. Таким чином, з власності громади міста незаконно вибули приміщення, розташовані по вул. Клочківській, загальною площею майже 320 кв м, вартість яких складає близько 1 млн грн.

Рішенням суду позов задоволено в повному обсязі, нежитлові приміщення повернуто у власність територіальної громади міста.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 427