Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.01.2021

На Дніпропетровщині судитимуть учасників злочинної групи за зґвалтування дітей та розповсюдження дитячої порнографії

           

Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно шістьох учасників організованої групи за низку злочинів проти статевої свободи дітей. Їм інкримінують вчинення зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років; розбещення малолітніх; виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію; задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, вчинене щодо малолітньої особи (ч. 4 ст. 152, ч. 3 ст. 153, ч. 2 ст. 156 та ч. ч. 4, 5 ст. 301 КК України).

За даними слідства, учасники групи протягом тривалого часу ґвалтували малолітніх дітей, виготовляли та розповсюджували за грошову винагороду продукцію, що містила дитячу порнографію.

Обвинувачені систематично розбещували малолітніх дітей, користуючись тим, що потерпілі перебували у безпорадному стані та не могли чинити опір. Знущання над дітьми фіксувалися на відео, які у подальшому розповсюджували у мережі Інтернет.

Серед причетних до злочинів осіб були три молоді жінки, одна з яких була колишньою жертвою ґвалтівників. Вони примушували до участі у створенні порнографічної продукції та до сексуальної експлуатації власних дітей.


За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури
кількість переглядів: 368