Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
21.01.2021

Хабар за узаконення самовільно реконструйованих нежитлових приміщень у центрі Львова – затримано директора комунального підприємства (ФОТО)

           

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затримано директорку одного з комунальних підприємств Львівської міськради під час вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагала 500 дол США від місцевого мешканця. За ці кошти вона обіцяла сприяти у вирішенні питання щодо безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих нежитлових приміщень, розташованих в центрі міста Львова.

Після одержання усієї суми коштів її було затримано правоохоронцями. Предмет неправомірної вигоди вилучено. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та відсторонення від посади.

Заходи з викриття проведено прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР НП України та слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

   

За матеріалами Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 399