Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
03.03.2021

На Херсонщині повідомлено про підозру учасникам організованої групи, яка займалась виготовленням порнографічної продукції

        

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи за фактами виготовлення та розповсюдження творів порнографічного характеру, а також створення та утримання місць розпусти (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 302 КК України).

За даними слідства, на початку березня 2018 року жінка створила організовану злочинну групу, до складу якої залучила двох знайомих чоловіків з Дніпропетровської області. У м. Херсоні вони відкрили онлайн-порностудію, до роботи у якій в ролі моделей втягували місцевих дівчат. Використовуючи вебсайти в мережі Інтернет, систематично виготовляли та розміщували порноконтент в режимі онлайн.

Наразі учасникам організованої групи обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Херсонської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 353