Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
30.04.2021

На Львівщині судитимуть учасників злочинної групи за розповсюдження наркотиків (ФОТО)

             

Львівською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох мешканців Львівської області за незаконні придбання, зберігання та збут психотропних речовин у складі організованої злочинної групи (ч. 2 ст. 306 ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, з червня по жовтень 2020 року організатор групи разом з трьома спільниками незаконно придбали, зберігали, перевозили та збували на території м. Стрий психотропну речовину амфетамін. Потенційних клієнтів підшукували з числа наркозалежних осіб і продавали їм наркотичні речовини при зустрічі. Загалом правоохоронці задокументували 8 епізодів злочинної діяльності.

У ході обшуків за місцем проживання обвинувачених вилучили 80 г амфетаміну.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Львівського управління ДВБ Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


За матеріалами Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 665