Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
06.05.2021

ДТП з трьома потерпілими на Житомирщині – підозрюють колишнього дільничного офіцера поліції

     

За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури колишньому дільничному офіцеру поліції сектору превенції територіального відділення поліції повідомлено про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, поліцейський, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf» у стані алкогольного сп’яніння у м. Олевськ, порушив правила дорожнього руху та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Chevrolet». Внаслідок зіткнення постраждали пасажирка зустрічного транспорту та двоє пасажирів авто, яким керував правоохоронець. Усі потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється другим слідчим відділом (з дислокацією у м. Житомирі) територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Житомирської обласної прокуратури

кількість переглядів: 440