Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
21.07.2021

На Київщині п’ятьох осіб підозрюють в незаконній діяльності з проведення азартних ігор

       

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та чотирьом учасникам злочинного угруповання за фактом незаконної діяльності з організації і проведення азартних ігор ( ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, мешканець області організував заклад у м. Бориспіль у якому, без відповідних ліцензій, за допомогою комп'ютерної техніки з правом доступу до онлайн-казино  та спеціальних програм-симуляторів гральних автоматів надавалися послуги грального бізнесу із можливістю отримання виграшів. 

До забезпечення роботи закладу організатор залучив чотирьох місцевих мешканок, які виконували обов’язки адміністратора, касира та менеджера.

Працював заклад у закритому режимі з дотриманням суворої конспірації, доступ до ігор могли отримати лише перевірені «клієнти» за попередньою домовленістю з адміністратором.  

У ході викриття злочинної діяльності правоохоронцями проведено 5 санкціонованих обшуків, за результатами яких вилучено чорнові записи бухгалтерії, комп’ютерну техніку з інстальованим програмним забезпеченням, флеш-накопичувачі, відеореєстратори, мережеве обладнання, мобільні телефони, готівкові грошові кошти та інші докази протиправної діяльності членів групи. 

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань у Київській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 За матеріалами Київської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 327