Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
30.07.2021

1500 дол США за порушення екологічного законодавства – викрито інспекторів екологічної інспекції на Одещині (ФОТО)

                         

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру заступнику начальника одного із відділів та державному інспектору Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу за фактом одержання 1500 дол США неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, інспектори під час проведення перевірки кафе-бару в центрі Одеси вимагали та одержали від власника хабар за ненарахування йому штрафних санкцій за встановлені порушення екологічного законодавства та невнесення припису на припинення роботи закладу.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Одеській області. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 311