Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.09.2021

Загибель двох дітей на Донеччині – розпочато розслідування (ФОТО)

        

За процесуального керівництва Волноваської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох малолітніх дітей та злісного невиконання батьками своїх обов’язків (п. 1, 2 ч. 2 ст. 115, ст. 166 КК України).

За даними слідства, мешканка с. Микільського разом з чоловіком пішли на роботу, залишивши 7-річного сина та 10-річну доньку самих вдома.  Близько 10:00 год мати з дітьми останній раз розмовляла по телефону, а вже з 11:00 год вони перестали відповідати на дзвінки. 

Повернувшись додому ввечері, жінка з чоловіком вживали алкогольні напої, після чого батько пішов спати, а мати почала самостійно шукати дітей. Не знайшовши їх, вона вирішила повідомити про зникнення працівників поліції.

Під час огляду будинку правоохоронці знайшли тіла зниклих дітей у кладовій кімнаті в закритому комоді. За попередніми даними, діти загинули від асфіксії, проте остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини трагічної події та перевіряються свідчення батьків.

Досудове розслідування триває.  

   

За матеріалами Донецької обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 314