Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
23.10.2021

Привласнення понад 330 тис грн під час будівництва футбольного майданчика – судитимуть засновника та керівника товариства на Житомирщині

                                 

Бердичівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом службового підроблення документів, привласнення понад 330 тис грн шляхом зловживання службовим становищем засновником і керівником товариства з обмеженою відповідальністю (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства у грудні 2017 року двоє посадовців під час будівництва за бюджетні кошти на загальну суму 1,4 млн грн спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям, внесли до офіційних документів недостовірні відомості, завищивши обсяги виконаних будівельних робіт та використаних матеріалів.

З метою відшкодування завданих територіальній громаді збитків, процесуальним прокурором заявлено до суду позов про стягнення зазначеної суми. Також накладено арешт на майно керівника товариства – два автомобілі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Житомирської обласної прокуратури

кількість переглядів: 408